Legaliser debatten

Mens narkodebatten endrer seg i flere land ser det ut til at i Norge er det fortsatt lang vei å gå. Bare å si at man ønsker en annen politikk enn dagens med høye straffer og null toleranse blir uglesett. Undertegnede mistet selv sitt radioprogram for å forsøke å sette saken på dagsorden. Jeg har lyst at denne debatten skal løftes opp på et høyere nivå enn i dag. Derfor har jeg nå tenkt å lansere en ny video hver eneste dag fra 1. juli til og med valgdagen den 14. september. Disse videoene kommer til å postes i bloggene Tronds orakel og Liberale engler.

Hvis dere finner dette interessant så anbefaler jeg dere å melde dere inn i organisasjonene Normal og foreningen for en human narkotikapolitikk.

Her er en liten liste over grupper og sider der dere kan finne meningsfeller og likesinnede på facebook.

Legalisering Av Medisinsk Cannabis I Norge
Normal Norway
Heroin.no
Legalize Cannabis in Norway!!
For legalisering av marihuana!
Ruspolitisk debattforum
Cannabis er medisin – Legaliser nå.
Informasjonssiden om cannabis
For legalisering av marihuana!
Norsk Forening for Medisinsk Cannabis
Legaliser cannabis i Norge

Følg meg på facebook
Følg meg på twitter

Vist 124 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Eirik ask her,polti kommer til å trakasere deg i alt du gjør.de har en egen gruppe som plager folk som
står opp og sier sine meninger.Mine firmabiler blir påkjørt,de klusser det til med sine “forsikringsagenter!”
Erstatninger tar tid og imens taper vi penger i arbeidet.Hvis undertegnede ringer inn om vold på jobben,sier DE at jeg må presisere hvem som ringer,for mitt liv er ikke noe verdte!?
Nei,dette landet er så korrupt,eneste måten å ta myndighetene på er gjennom hardt arbeid.Vet du om et menneske som brenner for miljøet og har truckbevis?Så starter vi butikk i Bergen,i vinduet henger vi opp hvem som ikke får handle hos oss:Statstjenestefolk,som polti,og NAV selvfølgelig!NAV kjøper for tusener hver uke av tyvegods,som forhandlerne stjeler på baksiden av butikkene.Ellingsen brukt & nytt i Bergen ble tatt i 3 lefdalbutikker på 1 dag!
Vi har blitt bedt om å fronte denne gamle praksisen av nettopp butikkene,men NAV stritter imot.Vanskelig å bevise sier DE!Se mine kommentarer på siddisl.
Mvh. Eirik Ask

Annonse

Nye bilder